Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 5 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 5 |
Language (Article count) |
---|
Persian 5 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 3 |
-
1.
Writer : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ Corresponding Author : شکرفروش، سیدشهرام ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (17 page(s) - From 45 to 61 )
Keywords:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکیlactic cheeseEscherichia colLactobacillus caseiStaphylococcus aureusLactobacillus acidophilus
-
2.
Writer : عباس والی، مریم ؛ اسماعیلی کوتمهر، محمود ؛ مشتاقی، حمدالله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 41 to 52 )
Keywords:اثر ضدمیکروبیباسیلوس سرئوسمهار رشدبرگ زیتونAntimicrobial effectBacillus cereusminimum inhibitory concentrationOlive leaf
-
3.
Writer : اسکندری، محمدهادی ؛ منتصری، هاشم ؛ مصباحی، غلامرضا ؛ طاهری یگانه، علیرضا ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛ کرمی، سمیه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 51 to 62 )
Keywords:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاپاتولینلواشکمراحل فرایندPatulinFruit leather (Lavashak)Processing stagesHPLCسمفیلتراسیونتولیدفرمولاسیون
-
4.
Writer : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 9 to 22 )
Keywords:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون OverlayCheeseLactic acid bacteriaAntifungalMicrodilution testOverlay testکپککپکباکتریباکتری
-
5.
Writer : گلکاری، حجت اله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ پاک فطرت، سارا ؛ لشکری، حنان ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (10 page(s) - From 51 to 60 )
Keywords:نیتراتنیتریتکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاباقی ماندهفرآوردههای گوشتی