جوادی، افشین/ 21 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 18 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 21 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 21 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 4 |
-
1.
نویسنده : نوعی، فرزاد ؛ انرجان، نویده ؛ جوادی، افشین ؛ بهنژادی، محمدعلی ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (21 صفحه - از 79 تا 99 )
کلیدواژه ها:اسانس رزماریقزلآلای رنگینکمانقزل آلای رنگین کماننانولیپوزومکیفیتطول دوره نگهداری
-
2.
نویسنده : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتی
-
3.
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانه
-
4.
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
5.
نویسنده : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانخواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتین
-
6.
نویسنده : جعفرزاده، حسن ؛ حنیفیان، شهرام ؛ جوادی، افشین ؛ شایق، جلال ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 17 تا 31 )
کلیدواژه ها:کشتارگاه مرغسودوموناسویژگیهای فنوتیپیتولید بیوفیلمالگوی حرکت
-
7.
نویسنده : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 95 تا 110 )
کلیدواژه ها:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارنده
-
8.
نویسنده : رحیمی زاد تولون، میرعلی ؛ متین، امیرعباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 29 تا 41 )
کلیدواژه ها:اردبیلبهینه سازیبیس فنول آآبهای بطری شدهازون زنی
-
9.
نویسنده : ارونقی، منا ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:ازنویژگیهای میکروبیآرد برنجویژگیهای حسی
-
10.
نویسنده : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 61 تا 71 )
کلیدواژه ها:نانو ذرات اکسید آهنتصفیه آبضد باکتری