جوادی، افشین/ 21 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 18 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 21 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 21 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 4 |
-
11.
نویسنده : عباس زاده معروفان، خداویردی ؛ متین، امیر عباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : میرزائی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:آب17بتا- استرادیولازوندهیاسترون
-
12.
نویسنده : بدلی، اکبر ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
13.
نویسنده : ابراهیمی اصل، سعیده ؛ سلطلنی چپه زاد، علی ؛ جوادی، افشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:شیرزمان ماندگارینانوکامپوزیت: بستهبندینانو ذرات مس
-
14.
نویسنده : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 95 تا 105 )
-
15.
نویسنده : مقدم کیا، هیلدا ؛ جوادی، افشین ؛ طریقت اسفنجانی، علی ؛ پزشکی نجف آبادی، اکرم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:رئولوژیپروتئینکازئینات سدیمفورمولای انترال
-
16.
نویسنده : دقیقیان، رضا ؛ جوادی، افشین ؛ صفوی، سید اسماعیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:هیستولوژیکیکباب کوبیدهروش شیمیاییتقلب
-
17.
نویسنده : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:ماندگاریسوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
18.
نویسنده : شجاعی، مهسا ؛ کریمی دره آبی، هیوا ؛ جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:بیوفیلمشیر خاماستافیلوکوکوس ارئوسسنندج
-
19.
نویسنده : جوادی، افشین ؛ رفیعی اصل، سیروس ؛ شاهیان، فرهاد ؛ قاضی هشترودی، حامد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 55 تا 62 )
کلیدواژه ها:گوشتPCRاستافیلوکوکوس آرئوساردکروده
-
20.
نویسنده : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ