کلیدواژه ماهی قزل آلای رنگین کمان / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مظفری، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 ، A (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 117 تا 129 )
کلیدواژه ها:ماهی قزل آلای رنگین کماندوره ماندگاریصمغ تخم شربتینانوامولسیون اسانس زنجبیل
-
2.
نویسنده مسئول : شهبازی، یاسر ؛ نویسنده : شاویسی، نسیم ؛ کرمی، نگین ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402،دوره دوم - شماره 4 (12 صفحه - از 128 تا 139 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهقزلآلای رنگین کمانباقیماندههای آنتیبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانpHاستان کرمانشاهاستان
-
3.
نویسنده : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
-
4.
نویسنده : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 ، A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 51 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
5.
نویسنده : حسینی، سیدابراهیم ؛ بذرگر، ساره ؛ دیانت پور، وحید ؛ بذرگر، لیلا ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»زمستان 1392 - شماره 20 ، علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 185 تا 196 )
کلیدواژه ها:بازماندگیماهی قزل آلای رنگین کمانباکتوسلماهیان
-
6.
نویسنده : مشاک، زهره ؛ مرادی، بیژن ؛ مرادی، بهروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:هیستامینالایزاماهی قزلآلای رنگینکمانماهیهیستیدین
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه 1 |
نشریه تحقیقات اقتصاد کشاورزی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)