کلیدواژه Antioxidant activity / (23 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
2.
نویسنده : پورمیر، سیدیوسف ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ فتاحی مقدم، جواد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحه - از 21 تا 32 )
کلیدواژه ها:آبگیریفعالیت آنتی اکسیدانیترکیب زیست فعالخواص فیزیکیمیوه مرکبات
-
3.
نویسنده : نوعدوست، بهشاد ؛ نوری، نگین ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛ آخوندزاده بستی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:کپسولاسیون نانولیپوزومیفیلم نازکفعالیت ضدمیکروبیعصاره چای سبزفعالیت آنتیاکسیدانینانولیپوزوم
-
4.
نویسنده : خانلری، فروغ ؛ یاسینی اردکانی، سیدعلی ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیRSMترکیبات فنولیترکیبات آنتی اکسیدانیتاجریزی
-
5.
نویسنده : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی
-
6.
نویسنده : محمدی، راضیه ؛ فاضل، محمد ؛ خسروی، الهام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:آزمون آونترکیبات فنولیکروغن سویاعصاره گیاه بیلهرفعالیت آنتی اکسیدان
-
7.
نویسنده : Patlar، Suleyman ؛ Baltaci، Abdulkerım Kasım ؛ Mogulkoc، Rasim ؛ Gunay، Mehmet ؛
مجله:Annals of Applied Sport Science»summer 2017, Volume 5 - Number 2 (7 صفحه - از 21 تا 27 )
کلیدواژه ها:LactateExerciseFree radicalsAntioxidant activityVitamin C
-
8.
نویسنده : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 55 تا 62 )
کلیدواژه ها:حلالعصارهفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرماکنار
-
9.
نویسنده : آبایی، آرش ؛ محمدیان، مهدی ؛ جابری پور، صنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 101 تا 108 )
کلیدواژه ها:ترکیبات پلی فنلیفرایند مواد غذاییگیاه بابونهفعالیت ضد اکسایشی
-
10.
نویسنده : وهابی نژاد، الهه ؛ نویسنده مسئول : مومن هروی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتیاکسیدانیریبوفلاویننور خورشیدمطالعه سینتیکی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 17 |
نشریه بحوث التربية النوعية 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه Annals of Applied Sport Science 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)