جوادی، افشین/ 21 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 18 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 21 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 21 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 4 |
-
1.
مؤلف : نوعی، فرزاد ؛ انرجان، نویده ؛ جوادی، افشین ؛ بهنژادی، محمدعلی ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (Azad University/ISC (21 صفحة - من 79 إلی 99 )
الکلمات المفتاحية:اسانس رزماریقزلآلای رنگینکمانقزل آلای رنگین کماننانولیپوزومکیفیتطول دوره نگهداری
-
2.
مؤلف : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 ، A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 1 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتی
-
3.
مؤلف : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 67 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغپوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانه
-
4.
مؤلف : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 ، A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
5.
مؤلف : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 ، A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانخواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتین
-
6.
مؤلف : جعفرزاده، حسن ؛ حنیفیان، شهرام ؛ جوادی، افشین ؛ شایق، جلال ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 ، A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 17 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:کشتارگاه مرغسودوموناسویژگیهای فنوتیپیتولید بیوفیلمالگوی حرکت
-
7.
مؤلف : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 ، A (Azad University/ISC (16 صفحة - من 95 إلی 110 )
الکلمات المفتاحية:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارنده
-
8.
مؤلف : رحیمی زاد تولون، میرعلی ؛ متین، امیرعباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 ، A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 29 إلی 41 )
الکلمات المفتاحية:اردبیلبهینه سازیبیس فنول آآبهای بطری شدهازون زنی
-
9.
مؤلف : ارونقی، منا ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (Azad University (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:ازنویژگیهای میکروبیآرد برنجویژگیهای حسی
-
10.
مؤلف : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 61 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:نانو ذرات اکسید آهنتصفیه آبضد باکتری