کلمة المفتاح Escherichia coli / (15 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : پورعلی بهزاد، محمد ؛ میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحة - من 71 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:کلیفرمپنیر سفید سنتی ایرانیاشریشیا کولایپنیر
-
2.
مؤلف : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
3.
مؤلف : ملاعباس زاده، حامد ؛ ملازاده، مسعود ؛ حاجی زاده، نادر ؛ محمدزاده قشلاقی، نادر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:اشریشیاکلیبستنی سنتیالگوی مقاومت آنتی بیوتیکیخویشهرستان خویسیپروفلوکساسین
-
4.
مؤلف : مشتاقی، حمدالله ؛ عباس والی، مریم ؛ محمدی، الناز ؛ صفیان، احمدرضا ؛ عادل، میلاد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:اشریشیا کولایسماقاثرات ضد باکتریعصارهباکتری
-
5.
مؤلف : مهدوی، سامان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (6 صفحة - من 63 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:مراغهاشریشیا کولایپنیر محلیسروتیپایکولایمواد غذاییآلودگی
-
6.
مؤلف : Khodashenas، Bahareh ؛
مجلة:Journal of Research in Science ,Engineering and Technology»March 2015, Volume 3 - Number 1 (7 صفحة - من 26 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:OptimizationSilver nanoparticlesEscherichia coliSynthesisNitrate reductase
-
7.
مؤلف : ایوبی، بشرا ؛ درویشی، شعله ؛ میراحمدی، فردین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (11 صفحة - من 73 إلی 83 )
الکلمات المفتاحية:کنگرعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایضدباکتریاییعصارهباکتریغلظتگیاهاسانس
-
8.
مؤلف : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ شایق، جلال ؛ موسوی، زهره ؛ صادقی، جاوید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 43 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:قناتچشمهاشریشیا کولایگروههای فیلوژنیمقاومت آنتی بیوتیکی
-
9.
كاتب مسؤول : طاهری، علی ؛ مؤلف : ضیاءالدینی، مرتضی ؛ گهرام زئی، معصومه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 95 إلی 108 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرهسودوموناس آئروژینوزاشریشیا کولیخاصیت ضدباکتریاییآلومینات روی
-
10.
كاتب مسؤول : اژدری، عطااله ؛ مؤلف : قدوسی، رضیه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 83 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولای