keyword Egg / (11 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Corresponding Author : شکرفروش، سید شهرام ؛ Writer : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 Ranking A+ (Azad University/ISC (20 page(s) - From 45 to 64 )
Keywords:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییFood contaminationFoodborne bacteriaPoultry meatEgg
-
2.
Corresponding Author : سلیم اودلو، عدالت ؛ Writer : کریمی، عاطفه ؛ چیذری، امیرحسین ؛
Journal:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1402 - شماره 121 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (20 page(s) - From 3 to 22 )
Keywords:مدل تصحیح خطای برداریذرتآزمون باندکنجاله سویاتخم مرغCornEggBounds testingsoybean mealVector Error Correction Model (VECM)
-
3.
Writer : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 Ranking A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 67 to 80 )
Keywords:پوششدهیعصاره رزماریروغن سیاهدانهتخممرغCoatingEggRosemary extractblack seed oil
-
4.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
Writer : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ Corresponding Author : جلالی راد، رضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 Ranking A (Azad University (8 page(s) - From 85 to 92 )
Keywords:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیسMicroorganismSalmonella Enteritidiscold plasmaEggAntimicrobial
-
5.
Writer : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 Ranking A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 69 to 82 )
Keywords:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزاELISAEggChicken meatAntibiotic residueMRL
-
6.
Writer : میرزاپور، لیلا ؛ بیگلو، محمدحسین ؛ زارع، بلال ؛
Journal:مدیریت اطلاعات و دانش شناسی»تابستان 1395، سال دوم - شماره 2 (8 page(s) - From 75 to 82 )
Keywords:تحلیل محتواتخممرغاسیدهایچرب امگا-3Eggomega3 fatty acidsContent analysis
-
7.
Writer : Mahmoudi، Razzagh ؛ Norian، Reza ؛
Journal:Research & Health»Summer 2015 - Number 13 Ranking Science-Research (Ministry of Health/ISC (6 page(s) - From 159 to 164 )
-
8.
Writer : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (20 page(s) - From 45 to 64 )
Keywords:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییFood contaminationFoodborne bacteriaPoultry meatEggآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
9.
Writer : شاکریان، امیر ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 page(s) - From 83 to 90 )
Keywords:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاوEggiodinebeeflambShahre Kordمیزان یدتخمکمبود ید
-
10.
Writer : خاکپور، منصور ؛ بزرگ نیا، مجتبی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 page(s) - From 17 to 28 )
Keywords:تخممرغپوستهعوامل باکتریاییزردهBacterial contaminationEggEggshellEgg yolkباکتریآلودگیسالمونلاسودوموناسآگار
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (4 Article)