keyword Enzymatic hydrolysis / (6 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 page(s) - From 65 to 74 )
Keywords:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
2.
Writer : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ Corresponding Author : میرزایی، مهتا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 Ranking A (Azad University (8 page(s) - From 5 to 12 )
Keywords:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالازAntioxidant activityEnzymatic hydrolysisAlcalasePeanutPepsin
-
3.
Writer : قاسمی، پرستو ؛ میردامادی، سعید ؛ Corresponding Author : میرزایی، مهتا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 17 to 32 )
Keywords:هیدرولیز آنزیمیپپتیدهای آنتیاکسیدانپیش تیمار حرارتپیش تیمار انجماد-یخ زداییپروتئین عدسAntioxidant PeptidesThaw PretreatmentHeat PretreatmentLentil ProteinFreezeEnzymatic hydrolysis
-
4.
Writer : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ Corresponding Author : میرزایی، مهتا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 5 to 18 )
Keywords:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدسLentil ProteinMillard ReactionAntioxidant activityEmulsifierEnzymatic hydrolysis
-
5.
Writer : مظلومی، سید امید ؛ صفری، رضا ؛ Corresponding Author : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 91 to 106 )
Keywords:ماست همزدههیدرولیز آنزیمیپروتئین هیدرولیز شدهﺟﻮاﻧﻪ ﻣﺎشGerminated Mung BeanHydrolyzed Protein Stirred YoghurtEnzymatic hydrolysis
-
6.
Writer : ایزانلو، آیسان ؛ Corresponding Author : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 29 to 44 )
Keywords:ویژگیهای آنتیاکسیدانیپیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمیEdible Mushroommicrowave and Ultrasound pretreatmentEnzymatic hydrolysisantioxidant properties