کلیدواژه اسيدهاي چرب / (27 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : بهمنش، نادره ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»آذر 1391 - شماره 68 (8 صفحه - از 38 تا 45 )
کلیدواژه ها:سنتزاسیدهای آمینهبیوشیمیاسیدهای چربکوآ
-
12.
نویسنده : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
13.
نویسنده : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس
-
14.
نویسنده : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
15.
نویسنده : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
16.
نویسنده : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
17.
نویسنده : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 52 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری
-
18.
مجله:رشد معلم»نیمه اول اسفند 1386 - شماره 220 (1 صفحه - از 26 تا 26 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربکلسترولبدنانرژیبیماری قلبیحرارت
-
19.
نویسنده : الکساندر ریچاردسون ؛ مترجم : خانجانی، زینب ؛
مجله:تعلیم و تربیت استثنایی»خرداد 1386 - شماره 66 ISC (10 صفحه - از 97 تا 106 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربنارساخوانینارساخواننارساییاسیدهای چرب امگاتغذیهبیشفعالیکودکان
-
20.
نویسنده : کریمی، حسین ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»بهمن و اسفند 1383 - شماره 82 و 83 (4 صفحه - از 56 تا 59 )
کلیدواژه ها:چربیهاتخممرغاسیدهای چربمصرفاسیدهای چرب امگاامگاکتاب
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی) 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ب (1 مقاله)