کلیدواژه Antimicrobial Activity / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : غفاری، الهام ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ نویسنده مسئول : اریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (19 صفحه - از 13 تا 31 )
کلیدواژه ها:گوشتفعالیت ضد میکروبیاسانس گیاهیباکتری پاتوژنفیلم زیست تخریب پذیر
-
2.
نویسنده : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 ، A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
3.
نویسنده : کیاکجوری، آذین ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:کیفیت گوشتاسانس قیچفیلم پلی لاکتیک اسیدصمغ کتیرای ایرانیران شتر مرغ
-
4.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
5.
نویسنده مسئول : خراسانی، سپیده ؛ نویسنده : شهدادی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیتفاله حاصل از گلاب گیریفعالیت ضدمیکروبی
-
6.
نویسنده مسئول : Dhahir Mansour Al Sultani، T ؛ نویسنده : Ayad Fakhri، S ؛ Al-Zuhairi، W.H.N ؛
مجله:طب جانباز»Fall 2021,Volume 13 - Number 4 ISC (7 صفحه - از 305 تا 311 )
کلیدواژه ها:Medicinal plantAntimicrobial ActivityNigella sativaMinimum InhibitoryConcentration
-
7.
نویسنده : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 ، A (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 95 تا 110 )
کلیدواژه ها:بره مومنگهدارندهویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبی
-
8.
نویسنده : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 77 تا 93 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستان
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 5 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه طب جانباز 1 |