کلیدواژه اسيدهاي چرب / (27 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 52 تا 60 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری
-
12.
نویسنده : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
13.
نویسنده : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
14.
نویسنده : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس
-
15.
نویسنده : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
16.
نویسنده : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
17.
نویسنده : بهمنش، نادره ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»آذر 1391 - شماره 68 (8 صفحه - از 38 تا 45 )
کلیدواژه ها:سنتزاسیدهای آمینهبیوشیمیاسیدهای چربکوآ
-
18.
نویسنده : مظفری، حمید ؛ حسن پور درویشی، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 79 تا 86 )
کلیدواژه ها:آفتابگردانآب شوراسیدهای چربآبیاری تلفیقیدرصد و عملکرد روغن
-
19.
نویسنده : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS
-
20.
مترجم : باهر، غلامرضا ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»مرداد 1393 - شماره 639 (2 صفحه - از 65 تا 66 )
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی) 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ب (1 مقاله)