keyword تیمار / (5 Article)
- Sort by
- Date
- Journal بهداشت مواد غذایی 5
-
1.
Writer : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 9 to 22 )
Keywords:ماندگاریسوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیShelfThymeNatural preservativesSausagelifeآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
2.
Writer : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 41 to 54 )
Keywords:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاRainbow troutFish nuggetLight saltingDeepfat fryingPreDryingتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن
-
3.
Writer : غلامزاده، مرضیه ؛ حسینی، هدایت ؛ اسکندری، سهیل ؛ حسینی، ابراهیم ؛ غلامزاده، مریم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 11 to 22 )
Keywords:کپور نقرهایعصاره زیره سیاهعصاره سیاهدانهاثر آنتی اکسیدانیعصارهتیمارسیاهماهیماهی کپور
-
4.
Corresponding Author : سلیمانی، جابر ؛ Writer : آصفی، نارملا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 page(s) - From 37 to 44 )
Keywords:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنDryingDensityCarrotOsmotic Dehydrationتیمار
-
5.
Writer : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 page(s) - From 49 to 60 )
Keywords:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتOsmotic DehydrationSolid gainRed onionWater lossآبغلظتمحلولتیمار