keyword جذب روغن / (8 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Corresponding Author : صالحی، فخرالدین ؛ Writer : امیری، مصطفی ؛ قزوینه، سارا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1403 - شماره 83 ، A (Azad University (12 page(s) - From 81 to 92 )
Keywords:خصوصیات حسیسختیجذب روغنمساحت سطحمقدار رطوبتSensory PropertiesSurface areaMoisture contentOil absorptionHardness
-
2.
Writer : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ Corresponding Author : وظیفه دوست، محسن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (Azad University (16 page(s) - From 75 to 90 )
Keywords:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبزZucchiniDeep fat fryingapricotGumCoating
-
3.
Writer : صالحی، فخرالدین ؛ اسدنهال، محمدامین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (Azad University (12 page(s) - From 5 to 16 )
Keywords:شبکه عصبی مصنوعیالگوریتم ژنتیکجذب روغنتابع تانژانت هیپربولیکشاخص روشناییHyperbolic Tangent FunctionLightness IndexOil uptakeArtificial neural networkGenetic Algorithm
-
4.
Writer : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ Corresponding Author : فاضل، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (Azad University (14 page(s) - From 81 to 94 )
Keywords:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبتAmmonium Phosphate (YN)Improvement of Color QualitySynergistic PropertiesWhite Chocolate Improvement of texture QualityLecithin
-
5.
Writer : لطیفی، زهرا ؛ غفوری، زهرا ؛ خاکی آرانی، سمانه ؛ منوچهری، شیما ؛ دانش نیا، میلاد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ Corresponding Author : جعفریان، سارا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (15 page(s) - From 125 to 139 )
Keywords:عصاره شاهیماهی سرخشدهجذب روغنهیدروکسی پروپیل متیل سلولزOil absorptionFried FishHydroxy Propyl Methyl CelluloseLepidium Sativum Extract
-
6.
Writer : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ Corresponding Author : میرمعینی، سیده سحر ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (10 page(s) - From 81 to 90 )
Keywords:جذبروغنگوشتمرغسرخ شدهآرد گندمپوششدهیWheat FlourOil uptakeFried Chicken MeatCoating
-
7.
Writer : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ Corresponding Author : اهری، حامد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (8 page(s) - From 91 to 98 )
Keywords:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شدهNanopackagingNanosilverAntibacterialE.coliS. aureus
-
8.
Writer : دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 page(s) - From 67 to 76 )
Keywords:بلانچینگجذب روغنچیپس سیب زمینیخیساندنمحلول های اسمزی